maanantai 4. elokuuta 2014

have we met before?
Hellooo everyone ! taas kerran on tarinan aika. Yrittäkää nauttia tästä parhaimman mukaanne, tähän osaan en oikein löytänyt sopivaa musiikkia, koska tässä kuvatarinassa on esillä niin monenlaisia tunteita tai jotain vastaavaa > <'

&& Oonko ainut jolle tulee välillä Ozista mieleen Sebastian Kuroshitsujista  (◎_◎;) ? ai niin näin kuvatarinaa varten on pakko sanoa, että muistakaa se, että Oz vihaa laiskureita. Seuraavaksi ajattelin myös kuvata tarinaa, jos inspiraatiota riittää !

Mitä mieltä muuten olisitte siitä jos tekisin myös tollasen 'tarina' osion tonne sivupalkkiin? Olisiko se teidän mielestänne hyvä vai huono juttu, kertokaa ihmeessä (: nyt tarinaan kuitenkin~Picfic: Jinx part bIMG_4767

Oz: *ärtyneenä* Te kaksi, lopettakaa tuo lapsellinen käytös.IMG_4771

Izaya: *katsoo Yukaria lasittuneen vihaisena* Minä lopetan jos tuokin suostuu.
IMG_4777

Yukari: Hmm, senkin pikku pahis~ Minä taas lopetan jos tuokin lopet--


Oz: Yukari, tämä olisi sinun ideasi kutsua heidä tänne.
IMG_4787

Yukari: *hämmentyneenä* ...niin olikin? Mutta minä kutsuin vain Tewin, enkä tuota toista.


Oz: No, jos kerran kutsuit Tewin niin miksi hän ei ole auttamassa meit--


Tewi: *ojentaa avainta Yukaria kohden* Yuu-chan, katso katso, tuo avain kimaltelee niin söpösti !IMG_4796

Yukari: *kääntää päänsä Tewin suuntaan* Ooh olet oikeassa, niin se kimalteleekin~ *mataloittaa ääntänsä* Ja Oz, Tewi tekee asioista silloin kun häntä huvittaa, eikä toisten pyynnöstä.
IMG_4809

Tewi: *katsahtaa hymyillen Oziin*


Oz: ...tuo lapsi on ihmeellinen, eikä se tällä kertaa johdu siitä että hän on puolikuollut..tuo lapsi nimittäin on laiskempi kuin Yukari...IMG_4812

Oz: *kääntää katseensa Izayaan* Ja tuo poika..IMG_4827

pimeys on jo melkein hukuttanut hänet, mutta mikä saa hänet pysymään vielä normaalina?


11380343086_aa86b07cdd_b


Yukari: *rikkoo hiljaisuuden* Tewiseni, haluaisitko auttaa minua muuten?

IMG_4858

Tewi: *iloisena* Toki ^^


Yukari: Nuo merkit tuossa, ovatko ne joitakin laskelmia, vai epävirheellisiä muistiinpanoja?
IMG_4863

Tewi: Ne näyttää olevan laskelmia ja....Izaya: *kääntää katseensa sivulle* Hei sinä..
IMG_4890

Izaya: Onko tuossa seinässä ennen ollut tuollaista halkeamaa?
IMG_4893

Oz: Halkeama? Tähän paikkaan olisi mahdotonta tulla halkeamia, elle--
IMG_4911

Oz: ...ellei joku sitten nähnyt sitä kun tulimme tänne näin.IMG_4923

Oz: Voisiko mitenkään olla mahdollista, että..


Izaya: Minusta itse asiassa tuntui siltä että meitä olisi seurattu silloin, mutten ollut ihan varma..voisiko se seuraaja kenties olla Sc-- IMG_4979

Yukari: *nousee salamana ylös* Jos se on Scarlet, niin hän on tullut hakemaan muistiinpanojansa takaisin.


Oz: Mistä sinä niin päättelet?IMG_4991

Yukari: Scarlet tietää että Tewi osaa lukea hänen muistiinpanojaan, joten sen takia hän varmaankin yrittää saada ne takaisin.
IMG_5001

Yukari: Joten minä menen tarkastamaan tila--


Izaya: Älä suotta vaivaudu, minä menen~IMG_5008

Izaya: En jaksa sitä kun sinä ja Scarlet alkaisitte tappelemaan, joten anna kun minä menen.
IMG_5011

Yukari: *nappaa vihaisena avaimen käteen* Minä en anna sinun koskea Scarlettiin, hän on minun.
IMG_5029

Yukari: *ivallisesti* Ja miten ajattelit päästä pois täältä ilman avainta?


Izaya:.....*huokaisee* No tule sitten mukaani jos noin kovasti haluat.

IMG_5054

Tewi: *katsoo haikeana eteenpäin* Miksi Yuu-chan vieläkin sanoo että 'minun Scarlet'...

sillä välin

IMG_5069

Yukari:...tuoko on se joka vakoili meitä?


Izaya:...näköjään.IMG_5120

Michelle: *kokeilee nyrkillään mustaa palloa* Tulkaa esiin, minä näin että menitte tästä pallosta sisään !


Yukari: Hän näköjään ehti saada teleportin käsiinsä kun olimme menneet sisään siitä..mutta kuka olisi uskonut että hän on noin tyhmä ja luulee meidän olevan tuon sisällä vieläkin~


IMG_5162

Yukari: No niin herraseni, sinä saat päättää että mitä teemme hänelle, jätämmekö tuohon vai lähdemmekö pois vaan ?IMG_5180

Izaya: *huokaisee ärtyneenä* Jos tuo hänen hakkailunsa aiheuttaa vain halkeamia, niin voimme jättää hänet tuonne, uskon että hän ajan kanssa lopettaa tuon.
IMG_5205

Yukari: *naurahtaa* Juuri tuota odotinkin vastaukseksi.
IMG_5193


Michelle: *päästää yhtäkkiä teleportin haihtumaan pois*
IMG_5217

Yukari:...Odota Izaya ! Tuo sittenkin taisi huomata meidät.


Izaya: *pysähtyy*IMG_5226

Yukari: Se kävelee tänne päin.
IMG_5228

Michelle: *kävelee hämmentyneenä eteenpäin*


Yukari: *katsoo itsekkin hämmentyneenä eteensä* Mutta..minut valtasi yhtäkkiä joku tuttu tunne.IMG_5246

Yukari: *tuijottaa Michelleä* Tuon tytön katse on jotenkin tuttu..ja muutenkin hän vaikuttaa niin tutulta.. Tunnenko minä hänet?
IMG_5273

Michelle: *pysähtyy katsoen Yukaria* Minä..*empii hetken*


minä tunnen sinut.14 kommenttia:

 1. Oi miten ihana tarina taas kerran. Michelle on suloinen :3

  Taas jäi ain sellainen tunne, että haluaa tietää lisää. Toivottavasti siis kuvailet pian lisää tarinaa :D Mä en osaa kommentoida nyt mitään järkevää. Sun kuvat on ihania ja niissä on aina kivat värit.

  Postaa taas pian ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos paljon ^ u ^ ja juu öh kuvatarinaa tulee sitten kun tulee, mutta jess ihanaa että pidät noiden kuvien väristä koska niihin taidan panostaa (??) eniten. (en tiedä että onko toi mun tekeminen panostamista vai mitä mutta kiitos kumminkin ♥)

   Poista
 2. joo sellanen tarinasivu ois kiva n___n

  mutta, jälleen upea kuvatarina, kaikki ovat niin suloisiaa myös izzy ja oz 8--D näiden kuvatarinoiden juoni on niin hyvä ja tän tarinan loppu, ootan innolla mitä seuraavassa kuvatarinassa tapahtuu *u*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisen mä sitten teen ! ^^

   hahaha mun pojat on kiitollisia XD mutta kiitos minultakin ♥

   Poista
 3. Ooh ihana tarina ♥ Oi toi loppu oli jännä *o* Toivon että jatkat pian ♥
  Mutta voih, Michelle on niin nättisöpöpöpö ♥ Ja samoin Tewi, sen nimi jotenkin on kuin luotu sille, en osaa selittää kyllä sitä tunnetta :o ♥ Mutta Tewi on söpöimpiä ja ihanimpia miun näkemistä Daleista kyllä ♥
  Ja kahden ylläolevan kanssa samaa mieltä näistä: Kuvatarinoiden juoni tosiaan on hyvä, ja et paljasta liikaa kerralla. Jää tosiaankin tunne että tahtoolisää :3 Sekä sun kuvat on tosi ihania, ja niiden värit on ihanat, ja lisäksi niiden laatu on hyvää *u* ♥ Okei oon kaikessa samaamieltä ylläolevien kanssa!!
  Izzy on niin söppöööh ♥ nwn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no naws ihanaa että pidät Tewistä, mulla on ollut tässä välillä vähän huolia Tewin ulkonäön kanssa mutta kyllä se noinkin on itse asiassa söpö, tai no ainakin nyt mun mielestä vielä ヾ(*´∇`)ノ Kiitos kummiskin paljon kommentistasi, piristi ihanasti <3 !!

   Poista
 4. Arvaa, alkoiko mua taas hymyilyttää, kun katoin tota ekaa kuvaa ja mun päässä alkoi soida eräs kappale..... 8'D Senkin kukkakaali, et olis saanut antaa mun kuunnella sitä kappaletta! Nyt mun poskiin sattuu koko ajan kun naurattaa.
  (Oon aina tiennyt, että Oz on sisimmässään selvä Sebastian! Ja tietenkin herra on myös ulkoisesti tarkastellen aivan Sebun kaltainen, yhtä hottiksia molemmat 8) ♥ Hihi oi Oz, koska suostut menemään kanssani naimisiin? Oon kosinut sua jo varmaan kymmenen kertaa ja joka kerta saan rukkaset XD)

  Naaaw, mutta tää itse tarina oli taas kerran jotain sanoinkuvaamattoman upeeta ja täydellistä ja laadukasta ja nerokasta * u * Voi sinä senkin veliseni, osaat aina luoda tarinoihin niin jännittävän ja omalaatuisen tunnelman! Sait mut tempaistua tähän tarinaan mukaan jo heti tuolla alulla, jossa Yukari ja Izzy kinastelevat 8D <3 Yukari on kyllä oikeassa siinä, että sillä on oikeus kiistellä Izayan kanssa, koska se kutsui pelkän Tewin ilman ylimääräisiä (hottis)poikia.

  Aww rakastan sitä, kuinka nätisti Yukari kohtelee Tewiä. >ω< Kun Tewi tulee esittelemään söpösti kimaltelevaa avainta (mikä oli muuten hirvittävän suloista, aww Tepsukka on niin ihana :D<3), niin Yukari vaikuttaa kovin ystävälliseltä ja myönteiseltä (ja uskaltaisinko jopa väittää, että se osoittautui myös vähän "äidilliseksi"?).Joka tapauksessa pakko sanoa, että Yuusta tulee välillä aina esille erilaisia puolia. Mutta tietenkin silloin, kun aletaan puhua Scarletista, neiti on taas tyypillinen oma itsensä. 8) Sen huomasi kyllä heti, kun Izaya näki seinässä halkeaman ja epäili, että Scarlet on seurannut niitä. Yukari oli niin ihana noustessaan salamana seisomaan ja sähähtäessään, että aikoo mennä tarkastamaan tilanteen. Hihii Yukari <3 *fangirlaa Ozin lisäksi tästä lähtien myös Yukaria....ja tietenkin Tewiä. No miksei Izayaakin. Okei fanitan kaikkia sun nukkeja, tuliko yllätyksenä*

  Yukari ja Izaya ovat kyllä aika hyvä parivaljakko mennessään tarkastamaan tilanteen. Tuo kohtaus, jossa ne pälyilevät Michelleä kannon takaa, on niin nerokas. Naurahdin tuolle Miin "Tulkaa esiin, minä näin että menitte tästä pallosta sisään!" -kommentille. Siitä huomaa, kuinka hömppä Michelle välillä on. x3
  Uaah, nuo kolme viimeistä kuvaa sai mut hetkeksi pidättämään hengitystä. :o Yukari ja Michelle näyttivät niin järkyttyneiltä tajutessaan, että tuntevat toisensa. Tuli jotenkin henkeäsalpaava fiilis noiden kahden katsoessa toisiaan. Arvaa vaan, odotanko minäkin nyt sekavin tuntein jatkoa tähän, kun päätit jättää tän tämmöiseen häkellyttävään kohtaan. *3* Joo kyllä odotan.

  Tuo kuva, jossa Izaya on pimeyden keskellä ja sen silmät loistaa, on järjettömän hieno ja ihanasti muokattu. *___* Samoin on myös tuo, jossa Izaya ja Yukari kurkistavat kannon takaa. Ääää sun tarinat on oikeesti taidetta, koska saat kaikista kuvista aina niin upeita ja erilaisia, että tekisi mieli mainita jokaisesta kuvasta erikseen ja ylistää ne maasta taivaaseen. <3 Myös sun kuvien bokeheita voisin palvoa iltaan asti amen.

  Toivottavasti jatkat piaaaaaan ♥ Aivan ihana tarina!
  (Ja uskallatkin sitten väittää, että tää kommentti oli sekava. XD Jos väität, niin Dexu tulee kuiskimaan sun korvaan "I'd rather roll with my bi-bitchessss 8)))")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Hehehe se on hyvä kuulla että en ollutkaan ainut jonka mielestä Oz ja Sebastian on jollakin tasolla samanlaisia (; mutta veli hyvä, tuon aloituskuvan tarikoituksena olikin juuri se että toi biisi jää soimaan sun päähän 8D !

   joo tota köh tosi hottis poika kyllä juuu, mutta oot kyllä oikeassa, Yuulla on oikeus kinastella Izzyn kanssa uwu Hmm toi on kyllä totta, Yukari taitaa välittää Tewistä vähän liikaakin, mutta yleensä Yuun mielessä päälimmäisenä on aina Scarlet (tää alkaa mennä jo siihen vaiheeseen että luulen Letun ja Yuun olevan jo rakastuneita toisiinsa öh mitä ihmettä xD)

   Hih Mii on vähän hömppä nukke (x No on kyllä pakko sanoa että mä olisin ainakin järkyttynyt jos tajuaisin keskellä metsää näkemäni tytön olevankin joku tuttu. tai ainakin Yuu olettaa Michellen olevan joku tuttu hänelle, saa nähdä että mikä näiden kahden suhde on >:O !

   awww kiitos paljon Annikainen tää kommentti oli just ihana ; - ; ♥ ja tää kommentti oli ehkä hieman seka-- *kuulee korvissaan Dexun äänen* eikun siis tää oli just täydellinen (oikesti tää oli <3)

   Poista
 5. Oz on ihan seba 8-) hienoa etten ole ainut sitä mieltä

  ihana osanen :3 jotenkin söpö n__n~
  Tewi on niin pikkunen ja ihana ♥ aw :3
  Izaya on taas tollanen mystinen poikanen c:

  voi pikku pöhkö Michelleä :'3 pidin kovasti kodasta, jossa tyttö yritti päästä portista x3 hih. ja alin kuva on söpö~ jännää :o jatkahhan pijaan!
  (nyt odotan vastausta Tewin kysymykseen ''Miksi Yuu-chan vieläkin sanoo että 'minun Scarlet'...'' hurp

  postaahhan pijaan~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD eheheh

   Juu, seuraavassa osassa tuohon Tewin kysymykseen saadaankin vastaus (x Mutta kiitos paljon ja kiitoksia minun noilta pöhköiltä ja söpöiltä nukeilta (ihme kehuskelua mutta joo) kiitos ! ♥ :3

   Poista
 6. Lisää vain se tarina osio!
  Haluaisin lukea tarinan alusta asti kun en ollut vielä lukenut tätä blogia kun aloitit sen ja hieno tarina! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäpä tänään väsään sitten sen tarina osion tuonne ;3 kiitos <3

   Poista
 7. Tyksin <3 Oot taas tehny kivan tarinan, mutta olisin kaivannut tähän juuri sitä musiikkia :D olisi se sitten ollut minkälaista tahansa :P Mut jee, tää jatkuu taas näin salamyhkäisesti x3 keep it up!Jatkoa odotellen... Ja varmaan hyvä idea tehdä se "tarina"-palkki ylös :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yritin vaikka minkälaista musiikkia mutten vaan koskaan löytänyt sopivaa, sori :( Mutta kiitos paljon ! ( ゚▽゚)/

   Poista